Новини

В понеделник избират абитуриентката, която ще получи тоалет за бала

Едно от момичетата ще изтегли името на късметлийката на специална церемония в Двореца на културата.

Абитуриентка от Перник ще получи подарък за бала си- дизайнерски тоалет. Момичето ще бъде избрано сред повече от 20 кандидатки, които се включиха в конкурс по идея на организаторите на предстоящия Пролетен салон на изкуствата. В третия ден от събитието 10 април, който е посветен на осмото изкуство- модата, младата дизайнерка Виктория Огнянова ще изработи тоалета в ателие на открито пред Двореца на културата. В новия си тоалет красивата абитуриентка ще дефилира на модния подиум във вечерното шоу заедно с професионални манекенки.

На церемонията в понеделник, на която ще бъде изтеглено името на щастливката, са поканени да присъстват всички момичета, заявили желанието си да участват в конкурса, както и всички, които проявяват интерес към Салона на изкуствата и модните предизвикателства. Пред гостите Виктория ще представи свои модели.

Виктория Огнянова е завършила специалност Моден дизайн миналата година в Националната художествена академия в класа на доц. Мариела Гемишева. Тя спечели първо място в конкурса Triumph Inspiration Award 2012. Носител е и на множество други награди. Миналата година представи първата си авторска колекция CROSS WORDS, която бе вдъхновена от хай технологиите и футуризма. Тази пролет ще представи най-новата си колекция, вдъхновена от мистичната красота на Азия.

Публикувано на: 2014-04-03 10:52:32