Новини

Водещи стилисти, фотографи и дизайнери идват на Салона на изкуствата

Главната редакторка на списание "Elle" и собственик на модната марка "KNAPP" Антония Йорданова, модният фотограф Момчил Христов, снимал всички известни лица и един от най-търсените гримьори Слав ще дават модни съвети за пролет-лято 2014 и ще преобразят избрани от тях участнички в конкурс.

Водещи стилисти, фотографи и дизайнери идват на Салона на изкуствата в Перник. На 10 април в деня, посветен на осмото изкуство- модата, перничани ще се срещнат с главната редакторка на списание "Elle" и собственик на модната марка "KNAPP" Антония Йорданова, модния фотограф Момчил Христов, снимал всички известни лица и един от най-търсените гримьори Слав. На всички дами, изкушени от капризната дама Мода, те ще дават консултации за това как трябва да изглеждаме през идващия пролетно-летен сезон, за да бъдем актуални, как да поддържаме външния си вид блестящ във всяка възраст и как да съобразяваме модните тенденции в облеклото, прическата и грима със собствената си индивидуалност. Сред всички дами, които вече изпращат свои снимки във Фейсбук и гостите на събитието те ще изберат няколко, които ще преобразят до неузнаваемост с професионален грим и прическа, най-подходящи за тях и с дизайнерски облекла на марката Boté fashion. Така преобразени, дамите ще получат професионални снимки от фотографа на звездите и ще дефилират като истински манекенки на вечерното ревю. Всички, които желаят да се включат в конкурса, могат да изпращат свои снимки на страницата на Салон на изкуствата във Фейсбук.

Антония Йорданова е моден редактор на списание "ELLE" България. Била е сценарист на лайфстайл предаване по Българската национална телевизия, стилист в два последователни сезона на "Music Idol" България, както и на множество музикални видеоклипове. Участието в създаването на "KNAPP" е естествено продължение на професионалния й път.
Момчил Христов е един от най-изявените ни модни фотографи и от 11 г. прави вълшебни фотосесии за водещи издания: ELLE, Harper’s Bazaar, COSMOPOLITAN, „Максимум“, JOY, „Жената днес“ и много други списания.

Слав е един от най-известните и търсени гримьори в България.

Публикувано на: 2014-03-25 22:43:25