Новини

Шанс за пълна промяна предлага Салонът на изкуствата

Перничанки, които желаят да експериментират с външния си вид, могат да получат пълна промяна по време на предстоящия Салон на изкуствата.


Възможност за пълна промяна ще имат жителите и гостите на Перник, които са готови да експериментират с външния си вид и си падат по модните предизвикателства. В рамките на предстоящия пролетен Салон на изкуствата водещи дизайнери, стилисти, гримьори и коафьори ще преобразят няколко души. Избраните ще се видят в чисто нов стайлинг, облечени в модели на водещи модни марки, ще получат елегантна прическа и грим, които съответстват най-добре на тяхната индивидуалност и стил. Вечерта те ще могат да дефилират на бляскав моден подиум в голямото шоу заедно с професионални модели и манекенки.


За целта всички желаещи още отсега могат да изпращат свои снимки във страницата на Салона на изкуствата във Фейсбук.


Няма никакви ограничения за желаещите да участват в предизвикателството. Просто трябва да сте готови на експерименти, да имате достатъчно смелост да се видите напълно преобразени и да побързате да изпратите снимката си. Жури от експерти ще определи няколко души, които според тях са най-подходящи за атрактивния моден експеримент. Не забравяйте да изпращате и координати, на които организаторите да се свържат с вас, ако сте сред избраните. И отсега си освободете наближаващия 10 април, за да посветите деня си изцяло на себе си и на експертите, които ще поработят с външния ви вид, за да ви преобразят изцяло. Няма никакво специално изискване и към снимките, които трябва да изпратите. Просто те най-реално трябва да показват външността ви, за да могат специалистите да направят реална преценка на това, от което се нуждаете, за да блеснете с пълната си красота. Имената на определените за пълна промяна ще бъдат оповестени в началото на месец април и ще бъдат поканени на интервю.

Това е само една от изненадите, които готвят за публиката организаторите на предстоящия Пролетен Салон на изкуствата. Той ще се проведе на 8, 9 и 10 април в Перник. Бляскаво модно шоу, панаир на книгата и танцова фиеста ще се проведат през трите дни. Организатори са Община Перник, ОК "Дворец на културата" в партньорство със сдружение "Добрините" и "Джули експрес".

 

Публикувано на: 2014-03-04 20:21:48