Програма за месеца

03
03 юли 2021 14:00 часа
04
04 юли 2021 14:00 часа
10
10 юли 2021 14:00 часа

Поднасяне на цветя по повод рождението на Васил Левски

18
Поднасяне на цветя по повод рождението на Васил Левски
18.07.2021 г. - Поднасяне на цветя по повод рождението на Васил Левски - Паметника на Васил Левски  - 11:00 часа
18 юли 2021 11:00 часа