Програма за месеца

Последни галерии

Концерт на Духовия оркестър

13
Концерт на Духовия оркестър
13.06.2017 г. - Концерт на Духовия оркестър при ОК Дворец на културата,Диригент Трифон Трифонов - пред Дворец на културата - 11.00 часа
13 юни 2017 11:00 часа