Програма за месеца

Последни галерии

Концерт на Духовия оркестър

27
Концерт на Духовия оркестър
27.06.2017 г. - Концерт на Духовия оркестър при ОК Дворец на културата, Диригент Трифон Трифонов - пред Дворец на културата - 11.00 часа
27 юни 2017 11:00 часа